U bevindt zich hier:

Disclaimer

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw verstrekt door middel van deze website slechts informatie over diensten die door het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Toegankelijkheid

Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen informatie.

Links

Verwijzingen naar sites die niet door het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw worden onderhouden, zijn slechts ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw worden onderhouden wordt afgewezen.

Door onze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Vind een baan
zoeken