U bevindt zich hier:

Kasgroeit

Opleidingsmanager

Hoe zorgt de glastuinder van vandaag dat hij/zij ook over 2 jaar voldoende gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers in dienst heeft? Deze aspecten schetsen in het kort waar de opleidingsmanager zich mee bezig houdt. Aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers leidt tot meer efficiëntie, meer kennis,  betere kwaliteit en een grotere motivatie. Dit zijn belangrijke succesfactoren voor ieder bedrijf. Daarnaast heeft vergroting van de vakbekwaamheid van de medewerkers een strategisch belang voor de sector, gericht op de versterking van de concurrentiekracht en innovatievermogen van de sector voor de lange termijn.

Wat heeft u er aan?

U kunt de opleidingsmanager inschakelen bij de vertaling van uw strategie op korte en lange termijn naar wat moet een medewerker voor een functie kunnen en kennen. Op die manier werkt u aan een personeelsbestand dat goed gekwalificeerd is, optimaal gemotiveerd en zo een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van uw bedrijf.

Hierbij komen de volgende vragen aan de orde:

  • Wat verwacht u van de medewerkers nu en in de toekomst?
  • Voldoen de medewerkers op dit moment aan deze verwachting?
  • Hoe zorgt u ervoor dat de medewerkers mee kunnen in de behoefte van het bedrijf?
  • Welke opleidingswensen zijn er?

De opleidingsmanager maakt samen met u een inventarisatie van de gewenste kennis en vaardigheden van personeel. Vervolgens kan er samen met u een opleidingsplan worden opgesteld waarin de inventarisatie wordt vertaald naar activiteiten. Indien nodig neemt de adviseur initiatief tot het laten ontwikkelen van een op maat gesneden scholingsaanbod.

Het advies wordt gefinancierd door Colland Arbeidsmarktbeleid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 

Jolanda Rosloot - 06 30 10 80 92

http://www.kasgroeit.nl/

 

Vind een baan
zoeken