U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Nieuws
  • »
  • 13 Deelnemers hebben weer met veel enthousiasme deelgenomen aan de Workshop: schrijven van een motivatie

13 Deelnemers hebben weer met veel enthousiasme deelgenomen aan de Workshop: schrijven van een motivatie

woensdag 22 april 2015

Wie kent het niet; heb je de vacature waar je voor in aanmerking wilt komen en waar je op wil gaan solliciteren. Je weet dat de functie je op het lijf geschreven is, maar hoe je ook je best doet, je kunt dit niet goed onder woorden brengen. Vanuit het Mobiliteitscentrum worden tijdens de Workshop ‘schrijven van een motivatie’ diverse handvatten aangereikt die je helpen bij het opstellen van een motivatiebrief.

De afgelopen twee weken hebben er twee workshops voor het schrijven van een motivatie plaatsgevonden in De Lier en Bleiswijk. De insteek van de workshop is dat de deelnemers tijdens deze interactieve dag meegenomen worden in het proces van het schrijven van een motivatiebrief.

De ochtend start met de bekende Do’s and Dont’s: wat zet je wel in je motivatiebrief en wat zet je juist niet in de motivatiebrief. Hieruit blijkt dat heel veel deelnemers al veel meer weten dan ze denken. Deze oefening helpt ook om het zelfvertrouwen van de deelnemers te vergroten. Vaak komen de deelnemers toch wat gespannen binnen en dit is een luchtige oefening en breekt het ijs. We benadrukken ook dat je alles mag roepen, niks is tenslotte fout.

Klik hier voor het volledige artikel.

Enthousiast geworden van deze workshop en heb jij ook moeite met het schrijven van een motivatiebrief? kijk dan op onze website voor de workshop bij jou in de buurt en schrijf je in. Klik hier voor de workshop agenda.

Vind een baan
zoeken