U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Nieuws
  • »
  • Aan de slag met de volgende stap in je loopbaan

Aan de slag met de volgende stap in je loopbaan

donderdag 16 juli 2015

‘Morgen begin vandaag!’

Na de succesvolle Toekomstsessies in 2013 en 2014 hebben er in de eerste helft van 2015 weer twee Toekomstsessies plaatsgevonden. Tijdens de Toekomstsessie zijn de deelnemers aan de slag gegaan om zichzelf te ontdekken, voor sommige een bevestiging en voor andere een eyeopener; ‘’jeetje, zo had ik nog helemaal niet naar mezelf gekeken, maar ik herken mezelf er wel in’’.

Waar sta ik nu? Waar wil ik naar toe? Hoe kom ik daar?

In de Toekomstsessie krijg je handvatten aangereikt die je helpen bij het beantwoorden van deze vragen. Om te weten waar je nu staat is het ook van belang om te weten wie je bent, waar je goed in bent en wat jij een werkgever te bieden hebt. Wanneer je een helder beeld over jezelf hebt, kan je gaan bepalen waar je naartoe wilt en bepalen welke functies passen bij jouw kwaliteiten en werkervaring. Maar welke stappen moet ik nemen om daar te komen? Dit kan bijvoorbeeld het volgen van een cursus zijn of een andere sollicitatiestrategie aanmeten. Tot slot: wie kan mij daarbij helpen?

Wil jij ook aan de slag met de volgende stap, ontdekken wie je bent of kijken of jouw capaciteiten wel aansluiten bij wat er vandaag de dag gevraagd wordt in de functie waar jij naar op zoek bent? Kijk dan in onze workshopagenda voor de eerste volgende Toekomstsessie bij jou in de omgeving en meld je aan!

 

Vind een baan
zoeken