U bevindt zich hier:

Help ik ben 55-plusser!

donderdag 23 april 2015

In het najaar van 2014 zijn we gestart met het organiseren van 55+ bijeenkomsten. Het is geen geheim dat de groep werkzoekenden van 55 jaar en ouder het lastig heeft op de arbeidsmarkt. Met de bijeenkomsten en in het vervolg daarop één op één gesprekken, willen wij vanuit het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw een extra steuntje in de rug geven als aanvulling op de reguliere begeleiding die wij aan werkzoekenden geven.

In de bijeenkomsten proberen we een stuk bewustwording te creëren bij de deelnemers over hun positie op de hedendaagse arbeidsmarkt. Immers; als je begrijpt wat er gebeurd heb je een beter inzicht om succesvol te zijn. Het vinden van een baan vergt creativiteit, doorzettingsvermogen en vraagt veel energie. In de bijeenkomst wordt er gediscussieerd over uiteenlopende onderwerpen.

In het vervolg op de bijeenkomsten van 2014 hebben we in maart en april van dit jaar wederom bijeenkomsten georganiseerd voor de werkzoekenden die zich na de bijeenkomsten van 2014 hebben aangemeld. Met pijn en moeite hebben we twee bijeenkomsten weten te organiseren.  Reden;  het regende afmeldingen omdat deelnemers ondertussen een baan hadden gevonden. Positief nieuws dus! 

Vind een baan
zoeken