U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Nieuws
  • »
  • Kom in de Kas, een ware belevenis

Kom in de Kas, een ware belevenis

vrijdag 17 april 2015

In het weekend van 11 april waren wij ook van de partij bij Kom in de Kas Westland en dit betekende een weekend lang de enthousiaste bezoekers aan dit evenement informeren en enthousiasmeren over onze dienstverlening. Hoe hebben wij de Kom in de Kas dagen ervaren? Je leest het hieronder;  

Om zaterdagochtend meteen in de startblokken te kunnen staan hebben wij vrijdagmiddag de stand opgebouwd in de corridor (lees; loods) van tomatenkwekerij Looije. Een strategische
locatie, aangezien hier de meeste  bezoekers een hapje en drankje bij de catering kwamen halen.

Vanwege het slechte weer op zaterdag was de opkomst minder dan gewoonlijk maar dat heeft
de pret niet weten te drukken. Wij stonden bij Kom in de Kas namelijk met een doel:
werkzoekenden uit de glastuinbouw attenderen op ons bestaan. Werkzoekenden die wij nog niet kenden konden hun gegevens bij ons achterlaten door middel van een contactformulier. De geïnteresseerden belden wij vervolgens na om te bespreken wat wij voor hem of haar kunnen betekenen.

Ten opzichte van zaterdag was de zondag echter een vruchtbare dag, de zon lokte de bezoekers naar Kom in de Kas zodat wij een hoop mensen hebben kunnen vertellen over onze missie. Werkzoekenden, ouders van zonen en dochters die werkzoekend zijn en zelfs grootouders waren van de partij. Wel viel het ons op dat een groot aantal werkzoekenden ons nog niet kenden en wij hopen daarom ook dat door evenementen zoals Kom in de Kas wij breder bekend gaan worden in het Westland en andere tuinbouwgebieden. Naast nieuwe contacten leggen was er ook tijd om gezellig bij te praten met een aantal bekenden van ons; het was leuk om jullie ook face to face te ontmoeten!  

Tegen 4-en werd het weer tijd om ons boeltje in te pakken en onze stand af te breken. Al met al een topweekend en op naar volgend jaar!

Vind een baan
zoeken