U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Nieuws
  • »
  • Mobiliteitscentrum AGF Handel wordt beĆ«indigd

Mobiliteitscentrum AGF Handel wordt beƫindigd

dinsdag 7 juni 2011

Sinds 1 juni 2010 is het Mobiliteitscentrum AGF Handel actief in de bemiddeling van door de economische crisis werkloos geworden AGF medewerkers. Het mobiliteitscentrum is een initiatief van de sociale partners en onderdeel van de CAO voor de AGF Handel.

Vakbonden en werkgeversorganisatie Frugi Venta hebben besloten om het mobiliteitscentrum, dat voor de duur van één jaar gestart is, niet te verlengen. Dat betekent concreet dat er op dit moment (sinds 1 juni 2011) geen nieuwe vacatures en nieuwe werkzoekenden meer aangenomen worden in het mobiliteitscentrum. Wel kunnen nieuwe werkzoekenden nog op openstaande vacatures solliciteren, zonder de aanvullende mobiliteitsdienstverlening, via www.vacatures.tuinbouw.nl.

De vacatures die op dit moment nog bij het Mobiliteitscentrum open staan zullen de komende drie maanden gewoon op de site blijven staan. De dienstverlening richting AGF werkgevers verandert deze periode ook niet. Na deze periode wordt de dienstverlening beëindigd.

De werkzoekenden die op dit moment nog in bemiddeling zijn bij het Mobiliteitscentrum AGF Handel zullen gewoon kunnen blijven solliciteren. De dienstverlening aan deze mensen zal wel versoberd worden. De werkzoekenden worden hier persoonlijk van op de hoogte gebracht. 

Vind een baan
zoeken