U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Nieuws
  • »
  • Mobiliteitscentrum Glastuinbouw organiseert Themadag “Fulltime Sollicitant”

Mobiliteitscentrum Glastuinbouw organiseert Themadag “Fulltime Sollicitant”

vrijdag 12 februari 2016

Donderdag 11 februari heeft het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw de Themadag “Fulltime Sollicitant” georganiseerd in de Demokwekerij in Honselersdijk. Alle werkzoekenden van het Mobiliteitscentrum waren uitgenodigd. Het was een drukbezochte dag, maar liefst 76 werkzoekenden namen deel aan diverse interactieve workshops.

De middag werd gestart met Esther Crombag, een inspirerende spreker met een bijzonder levensverhaal. Esther werd namelijk op haar 11de blind. Haar ervaringen deelde zij met de deelnemers.

De Themadag stond in het teken van “Fulltime Sollicitant” zijn. Solliciteren is namelijk meer dan alleen een CV en motivatiebrief sturen. Hoe blijf je gemotiveerd als het steeds niet wil lukken? Hoe speel je als werkzoekende in op een sector die steeds meer geautomatiseerd raakt? In vier interactieve workshops werden deze vragen en andere struikelblokken in het sollicitatieproces ter sprake gebracht.

“Na zo’n succesvolle dag gaan we kijken of het mogelijk is om vaker soortgelijke dagen te organiseren” “je ziet dat onze werkzoekenden er baat bij hebben en daar gaat het uiteindelijk om” Aldus Frank van Baarle (Mobiliteitscentrum Glastuinbouw)

Vind een baan
zoeken