U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Nieuws
  • »
  • Partnerschap Mobiliteitscentrum Glastuinbouw en Perflexxion

Partnerschap Mobiliteitscentrum Glastuinbouw en Perflexxion

donderdag 20 maart 2014

Op 19 maart 2014 zijn het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw en Perflexxion een partnerschap aangegaan met als gezamenlijk doel het bemiddelen tussen werkzoekenden en werkgevers in de glastuinbouw in Nederland.

Het partnerschap is ontstaan vanuit de opvatting om de kennis, capaciteit en ervaring van werknemers in de glastuinbouw te behouden. Perflexxion is gespecialiseerd in het bemiddelen van gekwalificeerd personeel binnen de (glas)tuinbouw.  Met vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Zwaagdijk en Baarlo is Perflexxion goed vertegenwoordigd in de belangrijkste tuinbouwgebieden van Nederland. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw ondersteunt werkzoekenden uit de sector, die door economische omstandigheden hun baan zijn kwijt geraakt, bij het vinden van nieuw werk in de glastuinbouw.

Een partnerschap tussen het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw en Perflexxion is een logische volgende stap in de, toch al, prettige samenwerking die beide partijen sinds een aantal jaar met elkaar hebben. Door de samenwerking officieel te maken in de vorm van een  partnerschap  zal de samenwerking verder geïntensiveerd worden  met als doel krachten te bundelen om werkzoekenden in de glastuinbouw te bemiddelen.

Vind een baan
zoeken