U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Nieuws
  • »
  • Zit jij ook in een sollicitatie “sleur”?

Zit jij ook in een sollicitatie “sleur”?

donderdag 19 november 2015

“10 jaar ervaring in de orchideeën en plots werkzoekend. Na 2 maanden heb ik nog steeds geen nieuwe werkplek gevonden, is mijn manier van solliciteren nog wel effectief?

Solliciteren is meer dan alleen een CV en motivatiebrief sturen. Zoals al eerder gezegd; “solliciteren is een vak apart”. De wereld verandert in een rap tempo en ook het solliciteren ontkomt hier niet aan. Simpelweg een brief sturen en dan maar afwachten is echt niet meer van deze tijd. Dit vraagt een flexibele aanpak wat betreft solliciteren.

Een veranderende arbeidsmarkt vraagt om een sollicitatieaanpak die steeds in ontwikkeling blijft. Heb jij het gevoel dat jouw sollicitatieaanpak zijn houdbaarheid heeft gehad? Blijf je steeds dezelfde acties ondernemen en wil je weten hoe je uit jouw sollicitatie “sleur” kan komen?

Het Mobiliteitscentrum organiseert in februari een themadag waar je wakker wordt geschud en met een kritische blijk gaat kijken naar jouw huidige manier van solliciteren. De themadag is gevuld met workshops waar verschillende actuele ontwikkelingen in het solliciteren aan bod komen  

Meer informatie volgt..

 

 

Vind een baan
zoeken