U bevindt zich hier:

Team Mobiliteitscentrum Glastuinbouw

Hieronder vindt u een overzicht van onze medewerkers.

Jeroen Verweij (Coördinator)

Sinds de start van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw in 2009 ben ik bij dit mooie initiatief betrokken. Dat wij mensen werkelijk iets te bieden hebben en in staat zijn om werkzoekenden in de sector begeleiding te bieden die goed past bij de behoefte die zij hebben maakt dat ik trots ben op ons team. De afgelopen jaren hebben we door de groei van het Mobiliteitscentrum gezien dat we ons werk niet voor niets doen.

Na een studie personeel en arbeid heb ik in verschillende sectoren werkervaring opgedaan. Ik heb onder meer gewerkt in een rozenkwekerij. Later ben ik me meer gaan richten op de combinatie mens en werk. Zo ben ik bij Randstad terecht gekomen. Vanuit Randstad HR Solutions was ik als adviseur betrokken bij de opzet van het Mobiliteitscentrum. Daar kreeg ik zoveel voldoening van dat ik niet meer weggegaan ben. De glastuinbouw is een zeer innovatieve sector waar mensen met veel passie hard voor werken. Ik hoop hier nog lang bij betrokken te mogen zijn! 

 

Frank van Baarle (Senior Mobiliteitsadviseur)  

Ik kom uit een geslacht van bloemen- en plantenvervoerders en ben zodoende al vanaf mijn vroege jeugd bekend met de boeiende wereld van de tuinbouw. Tijdens mijn studies heb ik in diverse teelten gewerkt. Ik ben begonnen in de tomaten en na vijf seizoenen over gestapt naar de rozen. Dit heb ik tot aan het einde van mijn studie gedaan. Na mijn studie ben ik direct de arbeidsbemiddeling ingerold en dit doe ik nog steeds met veel passie en plezier. Door mijn affiniteit met de sector kan ik mij goed verplaatsen in de werkzoekende en werkgevers. Ik beschouw het als een voorrecht om mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de sector. Dit is ook hard nodig willen wij als Nederland onze voorlopers positie in de mondiale tuinbouw behouden. We moeten zorgen dat kennis en kunde voor de sector behouden blijft! 

 

Marjolein van Dam (Mobiliteitsadviseur)

Met een achtergrond in Recruitment en P&O advies ben ik in mei 2018 bij het Mobiliteitscentrum aan de slag gegaan. Vaak heb ik mijn baan gecombineerd met (vrijwilligers)werk in de natuur, bij boeren of in moestuinen. Het laten groeien van voedsel, planten en bloemen heeft mij altijd geïnteresseerd. Daarom vind ik het werken in de glastuinbouw sector zo leuk. Mijn enthousiasme en ervaring zet ik graag in om ervoor te zorgen dat Nederland een innovatieve voorloper kan blijven in de glastuinbouw!  

 

Kirsten van Hulst (Office Manager)

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw. Daarvoor ben ik o.a. werkzaam geweest als managementassistente en juridisch secretaresse. Nadat ik in 2013 mijn baan verloor ben ik druk op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze vond ik als Office manager bij het Mobiliteitscentrum. Doordat ik zelf werkzoekende ben geweest kan ik mij goed verplaatsen in de kandidaten. Ik weet met welke hindernissen ze te maken krijgen. Solliciteren is een kwestie van doorzetten en positief blijven. Als je dat weet vol te houden word je uiteindelijk beloond met een leuke baan! 

 

 Martijn van Velzen (Mobiliteits- / opleidingsadviseur)

Sinds 2010 werk ik als Mobiliteitsadviseur bij het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw. Tijdens de opleiding Personeel en Arbeid ben ik me steeds meer gaan interesseren in het adviseren en de ontwikkeling van mensen, medewerkers en bedrijven. De glastuinbouwsector is een sector waarin heel veel gebeurt op het gebied van innovaties en ontwikkelingen en het dus heel erg belangrijk is dat medewerkers zich blijven ontwikkelingen.

Waar ik begon met het ondersteunen van werkzoekende bij hun zoektocht in het vinden van een nieuwe uitdaging binnen de glastuinbouwsector ben ik mijn werkzaamheden gaan uitbreiden naar de (persoonlijke) ontwikkeling van deze werkzoekende, een (persoonlijke) sollicitatietraining, maar ook het geven van een Workshop; ‘’Schrijven van een motivatie’’. Op deze manier werken we aan het zelfvertrouwen van deze werkzoekende en geven we ze handvatten in hun zoektocht naar een nieuwe werkgever.

 

Henriette Wooning (Senior Mobiliteitsadviseur) 

Samen met een enthousiast team een succes maken van het Mobiliteitscentrum; dat is waar ik voor sta!

Ons doel is dat we de kennis en ervaring binnen de glastuinbouwsector maximaal kunnen behouden en benutten. Het uitgangspunt is een win-win situatie. Mijn kracht ligt in het verbinden van de specifieke behoefte van ondernemers en de ervaring en deskundigheid van de werknemer. En dit is precies wat ik leuk vind aan mijn baan. Het geeft mij energie en een gevoel dat ik met mijn jarenlange ervaring als vestigingsmanager in de uitzendbranche (en directiesecretaresse) mijn steentje kan bijdragen.

 

 

Vind een baan
zoeken

Referenties

Kandidaat [05-12-2017] Als werkzoekende in de tuinbouw is het toch wel makkelij...

Martijn Overwater