U bevindt zich hier:

(Aankomend) Teelt Manager Tomaten

Vacaturenummer
3496
Plaatsnaam
Harmelen
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
(Aankomend) Teelt Manager Tomaten
Functie inhoud
Voor een succesvol, modern en toonaangevend glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in de productie van topkwaliteit tomaten op een oppervlakte van 15 hectare in het Midden van het land, zijn wij op zoek naar een (Aankomend) Teelt Manager Tomaten. 

In deze zelfstandige en verantwoordelijke functie wordt het jouw uitdaging om de uitstekende teeltprestaties van dit optimaal uitgeruste bedrijf te continueren en te optimaliseren. Je wordt na een gedegen inwerkperiode stap voor stap volledig verantwoordelijk voor alle aspecten van de moderne teelt van tomaten. Je verbetert waar mogelijk bestaande processen naar de laatste kennis en inzichten van de teelttechniek. Je houdt je dan ook permanent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied.

Je verzorgt volledig, en wordt verantwoordelijk voor, de klimaatregeling en de bijbehorende registratie en administratie. Tevens werk je mee in het gewas om te kunnen beoordelen hoe het gewas zich ontwikkelt zodat je op de juiste wijze kunt anticiperen op veranderende klimaat- en teeltomstandigheden. Je werkt nauw samen met de twee bedrijfsleiders en met de verantwoordelijke voor de geïntegreerde gewasbescherming. Samen met hen weet je door een betrouwbare biologische aanpak en een hoogstaande teelttechniek de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van het gewas te waarborgen. Je werkt tevens nauw samen met en rapporteert aan de directie.

Na gebleken bekwaamheid en geschiktheid wordt je benoemd tot MT lid en ga je deelnemen aan het wekelijkse MT overleg.
Functie eisen
Voor deze functie zijn een uitstekende kennis van de teelt van gewas(sen) onder glas onontbeerlijk. Uiteraard is kennis van de teelt van tomaten een sterke pre. Je weet je eerste opgedane teelt technische kennis te vertalen naar praktische teeltadviezen binnen het bedrijf. Je bezit een analytisch karakter. Uiteraard beschik je bij deze toekomstige sleutelpositie over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele werkinstelling.
Functie aanbod
De succesvolle onderneming met een prettige bedrijfscultuur biedt een duidelijke doorgroeifunctie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Goede beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden geboden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Ruime ervaring
Startdatum
08-12-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.