U bevindt zich hier:

(aankomend) Teeltmanager (tomaten)

Vacaturenummer
4678
Plaatsnaam
Middenmeer
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
(aankomend) Teeltmanager (tomaten)
Functie inhoud
Voor een glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in de teelt van tomaten zowel binnen- als buitenland, in Middenmeer zijn wij op zoek naar een (aankomend) Teeltmanager.

Als teeltmanager ben je eindverantwoordelijk voor de beheersing van het klimaat in een kas. Je zet de teeltlijnen uit, bewaakt deze en op basis van jouw beoordeling van het gewas stuur je watergift, bemesting, belichting etc. aan.
Functie eisen
Wij zoeken een betrokken collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, groene vingers en bij voorkeur een agrarische opleiding op MBO-niveau. Je hebt oog voor detail, maar bent daarnaast in staat om het grotere plaatje te overzien. Verder durf je besluiten te nemen en begrijp je dat het sturen van een klimaat niet alleen tussen 9 en 17 uur gebeurd.

Ervaring binnen een agrarisch productiebedrijf is natuurlijk prettig, maar niet noodzakelijk. Binnen ons bedrijf hebben we ook voor starters met de juiste achtergrond mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot volwaardig teeltmanager.
Functie aanbod
Je komt te werken in een jong team van gedreven professionals. We geloven erin dat we door middel van samenwerking, zowel intern als extern, de beste resultaten kunnen bereiken. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen.

Naast een passend salaris bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
17-11-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.