U bevindt zich hier:

Accountmanager (Kalanchoë)

Vacaturenummer
4600
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Commerciële functies
Functienaam
Accountmanager (Kalanchoë)
Functie inhoud
Door het samengaan van twee kwekerijen, gespecialiseerd in de teelt van Kalanchoë, in het Westland zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

Door de activiteiten van beide kwekerijen samen te voegen, ontstaat er een volwassen handelspartner met een zeer breed assortiment.

Als accountmanager heb je heel afwisselend werk, je belangrijkste doel is het realiseren van een continue verkoopstroom van onze producten, dus niet alleen de dagelijkse handel, maar juist de focus op de langere termijnverkoop is een belangrijk speerpunt. Je bent voor onze klanten het eerste aanspreekpunt van onze bedrijven en jij onderhoudt de contacten. Je wordt ondersteund door een verkoop binnendienst en een club enthousiaste collega’s die zorgen dat de door jou verkochte producten in uitstekende staat de klant bereiken.
Functie eisen
Als persoon ben je goed in staat langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, jij weet een goede sfeer te creëren die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen.
Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving; dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere commerciële groei van onze bedrijven. Jij bent enthousiast en ambitieus, beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau en aantoonbare relevante werkervaring in een commerciële functie. Kennis van onze producten is een voorwaarde! Jij bent in staat nieuwe commerciële mogelijkheden en kansen te vinden en te ontwikkelen en zorgt dat die ook benut worden. Goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en een gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift zijn in ieder geval nodig.
Functie aanbod
Wij bieden:
Voor de juiste kandidaat met commerciële drive is dit een uitdagende functie bij bedrijven met veel toekomstperspectief. Als jij denkt dat je past in dit profiel, dan willen we heel graag met je in contact komen. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Uitstekend
Ervaring klimaatcomputer
Beperkte ervaring
Startdatum
01-02-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.