U bevindt zich hier:

Adviseur Rozenteelt (landelijk)

Vacaturenummer
4401
Plaatsnaam
Wageningen
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Adviseur Rozenteelt (landelijk)
Functie inhoud
Je bent een expert in het overdragen van kennis aan groepen mensen (nationaal en internationaal) en goed bekend met de rozenteelt? Weet je ondernemers te boeien en te binden door aansprekende adviezen met diepgang, inspirerende coaching en themagerichte projecten dan is de volgende functie jou op het lijf geschreven.

Adviseur Rozenteelt
Zelfstandig, teelttechnisch onderlegd, klantgericht

De kernactiviteiten van deze organistie zijn adviseren, trainen en het uitvoeren van praktijkonderzoek. In totaal zijn er ruim 200 adviseurs, coaches en onderzoekers actief en bieden zij ondernemers in de Glastuinbouw onafhankelijk en hoogwaardige kennis. Technische vakkennis met betrokkenheid bij de mensen in de tuinbouw zit in hun DNA, ook het gevoel voor ondernemen om zowel kansen als bedreigingen tijdig te signaleren. Deze organisatie is marktleider en wil dat ook blijven.

Jouw rol
Je geeft rozentelers, in Nederland en wereldwijd, persoonlijk, deskundig en specialistisch advies. Je weet je accounts voornamelijk op het gebied van teelt, gewasbescherming en bemesting op deskundige wijze in hun bedrijfsvoering te ondersteunen, maar ook op andere terreinen zoals bedrijfsvoering, afzet- ,wet- en regelgeving. Je adviezen hebben veel diepgang en vragen om een gedegen inzicht en grondige kennis van plantenfysiologische zaken. Kortom je bent een vakspecialist met een scherp oog voor innovatie & onderzoek die kennis ontwikkelt. Op deze wijze weet je maatwerk te leveren met een sterke focus op de verbetering en optimalisatie van het bedrijfsresultaat van de klant. Je ontwikkelt en adviseert tevens aan de hand van (software) groei/gewasmodellen. Je neemt initiatieven voor het verwerven van nieuwe klanten. Je bent ook betrokken bij de opzet en uitvoering van (onderzoeks)projecten.Je werkt samen in een team van deskundige collega’s.
Na een gedegen inwerkperiode weet je op zelfstandige wijze je “eigen” klanten naar behoren te bedienen met adviezen van hoge kwaliteit.
Functie eisen
Herken jij jezelf in dit profiel:
•Goede communicatieve en sociale vaardigheden, overtuigend met lef maar ook betrokken;
•zelfstandige en ondernemende instelling, maar ook dienstverlenend en commercieel
•hbo werk- en denk niveau
•Consultancy ervaring is geen vereiste maar wel een pre.
•Werkervaring in/met rozenproductie wordt gevraagd.
•Bereidheid om af en toe in het buitenland werkzaam te zijn;
•Beheersing van het Nederlands en Engels
Functie aanbod
Deze organisatie biedt een veelzijdige en zelfstandige functie met veel interne en externe relaties. De organisatie hecht grote waarde aan jouw ontwikkeling en persoonlijke groei en investeert hier dan ook graag in. Kortom een gedegen inwerktraject wordt geboden. Voor deze functie gelden prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B / BE
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
14-09-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.