U bevindt zich hier:

Allround Teeltmedewerker (groenten)

Vacaturenummer
4636
Plaatsnaam
Baarlo
Functie
Zelfstandig teeltmedewerker
Functienaam
Allround Teeltmedewerker (groenten)
Functie inhoud
Voor een opkweek bedrijf in groenteplanten met verschillende vestigingen in Nederland zijn wij voor de locatie Baarlo op zoek naar een Allround Teeltmedewerker.

Als Allround Teeltmedewerker verricht je werkzaamheden die gericht zijn op de teeltvoorbereiding, het telen, oogsten, verpakken en het intern transporteren van tuinbouwgewassen. Het accent ligt op de teeltvoorbereiding en de dagelijkse gewasverzorging. Als breed inzetbare medewerker kan je echter alle voorkomende, uitvoerende werkzaamheden op het bedrijf zelfstandig verrichten. Je moet hierbij denken aan stekken, steksteken, planten, uitzetten, instellen van klimaatregeling, controleren op groei, signaleren van afwijkingen, uitvoeren van gewasbescherming, registratie van productgegevens, uitvoeren van dagelijks onderhoud aan apparatuur en gereedschap, transporteren van gewas en materialen met de vorkheftruck en laden en lossen van vrachtauto’s.
Functie eisen
  • beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
  • heeft enige ervaring in de agrarische sector;
  • heeft ervaring met het bedienen/afstellen van machines en het rijden met een vorkheftruck, of beschikt over de nodige motivatie om dit te leren;
  • is een aanpakker met een pro-actieve houding die het fijn vindt om in een hecht team te werken
  • wil zichzelf blijven ontwikkelen en meegroeien met de huidige ontwikkelingen
  • beheerst bij voorkeur ook het Engels (mondeling).
Functie aanbod
De organisatie biedt kandidaten een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden en de mogelijkheid vanuit deze functie binnen enkele jaren door te groeien. Werken bij dit bedrijf is werken bij een zeer onderscheidend, ervaren bedrijf met een uitstekende reputatie. De beloning en overige arbeidsvoorwaarden zijn navenant. En werken in een sector als de internationale (glas) tuinbouw is werken aan de gezonde toekomst van de maatschappij; wie wil dat niet?
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Ja
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Niet van toepassing
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
20-12-2017

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.