U bevindt zich hier:

Analist II m/v 100%

Vacaturenummer
4502
Plaatsnaam
Enkhuizen
Functie
Functies in veredeling en vermeerdering
Functienaam
Analist II m/v 100%
Functie inhoud
Voor een specialist op het gebied van groentezaden, gewasbescherming en zaaizaden zijn wij voor de locatie Enkhuizen op zoek naar een Analist II m/v 100%

In actie
Je gaat aan het werk met een team van 8 collega’s dat zich bezig houdt met het uitvoeren, onderhouden en verbeteren van bestaande testen binnen het Purity & Analytical lab. Deze groep is onderdeel van de afdeling Product Quality Control Enkhuizen. De afdeling is onderverdeeld in drie verschillende groepen; Seed Health, Purity & Analytical en Germination. Gezamenlijk zorgen deze verschillende groepen voor de kwaliteitscontrole van onze producten.

De uitdaging
Als Analist ben je nauw betrokken bij een belangrijk onderdeel van de operatie. Samen met je collega’s zorg je voor het plannen en tijdig uitvoeren van de dagelijkse testen. Naast de dagelijkse uitvoering is het belangrijk dat je altijd nadenkt en meehelpt aan de mogelijkheden tot proces verbetering. Je werkt hierbij samen met de andere teamleden. Je verzorgt vervolgens de verwerking van de testresultaten. Kortom, je bent een belangrijke speler in het uitvoeren, onderhouden, evalueren en continu verbeteren van onze test methoden.
Functie eisen
Jouw profiel
Je opereert op minimaal MBO werk- en denkniveau, daarnaast nodigen wij ook HBO starters uit om te solliciteren. Je hebt dit niveau verkregen door opleiding of bereikt door ervaring. Je hebt ervaring met DNA testen. Als analist houd je je ook bezig met administratieve taken zoals het ontvangen van samples en verzenden van samples naar de juiste test locaties wereldwijd. De dataverwerking van de testen is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder zul je diverse laboratorium werkzaamheden uitvoeren. Om succesvol te kunnen zijn, werk je nauwkeurig, kwaliteitsgericht en creatief. Je bent een proactieve teamspeler, die zich verantwoordelijk voelt voor de uitgevoerde testen. Je bent in staat effectief te communiceren in veel verschillende situaties. Het spreekt voor zich dat je de Engels taal beheerst. Het werken met SAP en Excel is een pre.
Functie aanbod
Type: Permanent
Business Unit: Vegetables
Department: PQC Purity & Analytical Testing
Location: Enkhuizen
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
30-10-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.