U bevindt zich hier:

Assistent Bedrijfsleider (paprika's)

Vacaturenummer
5366
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Assistent bedrijfsleider
Functienaam
Assistent Bedrijfsleider (paprika's)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Vierpolders zijn wij op zoek naar een rechterhand voor de ondernemer (assistent bedrijfsleider).

Als rechterhand van de ondernemer is het jouw taak er voor te zorgen dat de paprika’s op tijd geoogst worden, dat het werk afkomt en stuur je op prestaties en let je op de kwaliteit.

Je stuurt een groep van ongeveer 8 tot 16 medewerkers aan (afhankelijk van het seizoen) en je zorgt ervoor dat zij continu door kunnen gaan. Je stuurt de groep bij waar nodig op kwaliteit, snelheid en prestaties, deze loop je ook na en controleer je. Dit doe je ook in nauwe samenwerking met de teeltman. In de periode dat er niet geoogst wordt help je de teeltman met het inzetten van biologische middelen en het controleren van de plant op kwaliteit. Tussen de werkzaamheden door loop je ook kleine storingen na. De overige tijd ben je onder andere bezig met uren controleren en doorvoeren, onze energiehuishouding, je maakt teelt analyses en registratie.

Al deze werkzaamheden doe je samen en in afstemming met de ondernemer en de teeltman. Afhankelijk van je ervaring en ambities is het mogelijk om op termijn andere werkzaamheden, zoals gewasbescherming en andere teeltwerkzaamheden naar je toe te trekken.
Functie eisen
Het belangrijkste is dat je enthousiast, leergierig en gedreven bent voor deze functie. Enige mensenkennis is ook belangrijk.

In principe is alles te leren, de volgende punten zijn niet noodzakelijk, maar wel handig als je het kan/bezit:
  • Spuitlicentie
  • Heftruckcertificaat
  • Ervaring met klimaatcomputers
Functie aanbod
Je komt te werken in een relatief klein team (8 - 16 medewerkers), dit maakt dat de lijnen kort zijn en dat je veel verschillende werkzaamheden/verantwoordelijkheden krijgt.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Ja
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Beperkte ervaring
Plaatsingsdatum
03-12-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.