U bevindt zich hier:

Assistent Bedrijfsleider (tomaten)

Vacaturenummer
4090
Plaatsnaam
Noordvliet (Middenmeer)
Functie
Assistent bedrijfsleider
Functienaam
Assistent Bedrijfsleider (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met diverse locaties in Nederland zoeken wij voor de vestiging Middenmeer een Assistent Bedrijfsleider.

Meegroeien in een succesvol en modern bedrijf?
Dit bedrijf is een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Ons bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 92 ha. Wegens toekomstige uitbreiding zijn we voor onze locatie NoordVliet in Middenmeer op zoek naar een enthousiaste collega die zich graag wil ontwikkelen binnen de tuinbouw en die het een uitdaging vindt, het elke dag weer net even beter te doen, dan de dag ervoor.

Functieomschrijving
Als Assistent Bedrijfsleider ondersteun je de bedrijfsleider bij alle werkzaamheden op de teeltlocatie. Je stuurt oa. de productiemedewerkers aan bij de uitvoering van hun werkzaamheden en motiveert ze hierbij. Bovendien zorg je voor de juiste arbeidsregistraties, oogstkleur en zorgt ervoor dat er op een veilige en duurzame manier gewerkt wordt. Het naleven van ons beleid is belangrijk, omdat we voedsel produceren wat aan hoge eisen moet voldoen.
Functie eisen
Profielschets
Heb je een MBO (groene) opleiding (of werkniveau) en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Vind je de tuinbouw een mooie sector? Dan is dit je kans.
Mocht je een HBO (groene) opleiding of werkniveau hebben, dan is dit een mooie stap om door te groeien naar uiteindelijk Bedrijfsleider.

Functievereisten
Je bent leergierig, daadkrachtig. Het werken met de computer is voor jou geen probleem. Je hebt ervaring of een talent voor leidinggeven. Communiceren is een competentie die je van nature in je hebt. Daarnaast kun je goed zelfstandig en nauwkeurig werken.
Functie aanbod
Aanbod
CombiVliet biedt: een zelfstandige functie in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Uitstekend
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
26-04-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.