U bevindt zich hier:

Assistent Bedrijfsleider (tomaten)

Vacaturenummer
5082
Plaatsnaam
Noordvliet (Middenmeer)
Functie
Assistent bedrijfsleider
Functienaam
Assistent Bedrijfsleider (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met diverse locaties in Nederland zoeken wij voor de vestiging Middenmeer een Assistent Bedrijfsleider.

Het is een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Het bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 104 ha. Wegens toekomstige uitbreiding zijn we voor de locatie NoordVliet in Middenmeer op zoek naar een enthousiaste collega die zich graag wil ontwikkelen binnen de tuinbouw en die het een uitdaging vindt, het elke dag weer net even beter te doen, dan de dag ervoor.

Als Assistent Bedrijfsleider ondersteun je de bedrijfsleider bij alle werkzaamheden op de teeltlocatie. Je stuurt o.a. de productiemedewerkers aan bij de uitvoering van hun werkzaamheden en motiveert ze hierbij. Bovendien zorg je voor de juiste arbeidsregistraties, oogstkleur en zorg je ervoor dat er op een veilige en duurzame manier gewerkt wordt. Het naleven van het beleid is belangrijk, omdat voedsel productie aan hoge eisen moet voldoen.
Functie eisen
Profielschets
Heb je een MBO (groene) opleiding (of werkniveau) en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Vind je de tuinbouw een mooie sector? Dan is dit je kans!
Mocht je een HBO (groene) opleiding of werkniveau hebben, dan is dit een mooie stap om door te groeien naar uiteindelijk Bedrijfsleider.

Functievereisten
Je bent leergierig en daadkrachtig. Het werken met de computer is voor jou geen probleem. Je hebt ervaring of een talent voor leidinggeven. Communiceren is een competentie die je van nature in je hebt. Daarnaast kun je goed zelfstandig en nauwkeurig werken.
Functie aanbod
Een zelfstandige functie in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een goed salaris, een prestatiebonus en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
03-08-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.