U bevindt zich hier:

Assistent bedrijfsleider (tomaten)

Vacaturenummer
5271
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Assistent bedrijfsleider
Functienaam
Assistent bedrijfsleider (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met diverse locaties in Nederland zoeken wij voor de vestiging Maasdijk een Assistent Bedrijfsleider.

Als Assistent Bedrijfsleider ondersteun je de bedrijfsleider bij alle werkzaamheden op de teeltlocatie. Je stuurt o.a. de productiemedewerkers aan bij de uitvoering van hun werkzaamheden en motiveert ze hierbij. Bovendien zorg je voor de juiste arbeidsregistraties, oogstkleur en zorgt ervoor dat er op een veilige en duurzame manier gewerkt wordt. Het naleven van ons beleid is belangrijk, omdat we voedsel produceren wat aan hoge eisen moet voldoen.
Functie eisen
Heb je een MBO opleiding (of werkniveau) en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Vind je de tuinbouw een mooie sector? Dan is dit je kans.

Je bent leergierig, daadkrachtig. Het werken met de computer is voor jou geen probleem. Je hebt ervaring of een talent voor leidinggeven. Communiceren is een competentie die je van nature in je hebt. Daarnaast kun je goed zelfstandig en nauwkeurig werken.
Functie aanbod
Een zelfstandige functie in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
15-10-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.