U bevindt zich hier:

(Assistent) Grower (tomaten)

Vacaturenummer
4429
Plaatsnaam
Middenmeer
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
(Assistent) Grower (tomaten)
Functie inhoud
Voor een bedrijf gespecialiseerd in de teelt en het verpakken van diverse tomatensoorten in Middenmeer zijn wij op zoek naar een (Assistent) Grower.

Als (Assistant) Grower ben je (mede) verantwoordelijk voor de teelt van het product in een toegewezen kasgebied. Je beheerst het kasklimaat, zet de teeltlijnen uit, bewaakt deze en op basis van jouw beoordeling van het gewas stuur je watergift, bemesting en belichting aan. Je werkt nauw samen met collega Growers en gezamenlijk bespreken jullie de teelt strategie. Daarnaast overleg je met de Supervisors over de gewaswerkzaamheden in de kas.
Functie eisen
HBO werk- en denkniveau. Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pre. Je beheerst het office pakket, hebt kennis van een klimaatsysteem, maar bent bovenal leergierig. Je bent flexibel en bereid periodiek weekenddienst te draaien. Je hebt oog voor detail, bent oplossingsgericht en als teamspeler beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een groeiend bedrijf waar gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken. Wij bieden een passend salaris, uitstekende voorwaarden en voldoende mogelijkheden om door te ontwikkelen binnen onze organisatie.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Ruime ervaring
Plaatsingsdatum
26-09-2017

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.