U bevindt zich hier:

Assistent Medewerker Technische Dienst

Vacaturenummer
4912
Plaatsnaam
Twello
Functie
Onderhoudsmonteur
Functienaam
Assistent Medewerker Technische Dienst
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Twello zijn wij op zoek naar een Assistent Medewerker Technische Dienst.

Wat ga je doen?
De Technische Dienst is ondersteunend aan de gehele organisatie. Alle werkzaamheden met een technisch aspect, zowel preventief als in reparatie, behoren tot het takenpakket. Als Assistent Medewerker Technische Dienst werk je mee aan het onderhoud van onze kassen, gebouwen en de daarin aanwezige installaties. Dit betreft verwarming, transport- en leidingsystemen, mechanica in de kas, automatisering en elektrotechnische installaties.
Daarnaast assisteer je of verricht je diverse klussen, van kleine reparaties tot onderhoud in en aan de gebouwen. Veilig, schoon en volgens instructie werken zijn hierbij de norm. De uitgevoerde werkzaamheden leg je vervolgens op juiste wijze vast volgens de toepasselijke protocollen. Je werkt in een hoogstaande en gevarieerde technische omgeving.

Wat is het doel?
Het assisteren bij of zelfstandig uitvoeren van diverse technische werkzaamheden op het gebied van elektro-, installatie- en montage techniek ten behoeve van regulier onderhoud, vernieuwing en nieuwbouw en het verhelpen storingen
Functie eisen
Je hebt een afgeronde MBO opleiding of volgt deze (niveau 3) in een technische richting zoals metaal, mechatronica, elektrotechnische installaties of WTB. Dus ook als je op dit moment een BBL-opleiding volgt in genoemde richting, nodigen wij je uit te solliciteren. Je bent handig en vindingrijk. Om je interne klanten goed te kunnen bedienen heb je een servicegerichte en dienstverlenende instelling. Je werkt netjes, nauwkeurig en je past je moeiteloos aan bij de geldende zorgvuldigheidseisen van het productieproces. Je bent flexibel in je werk en werkhouding in geval van storingen buiten de reguliere arbeidstijden. Verder heb je ervaring met automatisering van MS Office. Naast zelfstandigheid kun je ook goed samenwerken.
Functie aanbod
Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanzelfsprekend zijn in ons bedrijf de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Uitstekend
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
15-05-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.