U bevindt zich hier:

Bedrijfsleider (groente)

Vacaturenummer
4136
Plaatsnaam
Houten
Functie
Bedrijfsleider
Functienaam
Bedrijfsleider (groente)
Functie inhoud
Voor een (inter)nationaal opererend teeltbedrijf dat gespecialiseerd is in de opkweek van glasgroente en vollegrondsgroente in Houten zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider van de productie van glasgroenteplanten.

Over het bedrijf:
Wij hebben een stevige marktpositie, waarbij we in de opkweek van biologische groenteplanten zelfs marktleider zijn. Jongerius heeft een betrouwbare naam in de markt en levert haar plantmateriaal aan de tuinders en in het voorjaar deels aan de Retail. Ons bedrijf kenmerkt zich door een eigenzinnig businessmodel, wat al jaren zorgt voor een stabiele groei van het bedrijf. Het bedrijf investeert in productontwikkeling en productinnovatie. Wij zijn op zoek naar een bedrijfsleider.

De functie:
Als bedrijfsleider ben jij, samen met drie collega’s en twee meewerkend voormannen, verantwoordelijk voor het organiseren en leiden van een kwalitatief hoogwaardige en efficiënte productie organisatie van glasgroenteplanten zowel gangbaar als biologisch. Je bent dagelijks tussen de gewassen te vinden, volgt ontwikkelingen binnen de teelt en signaleert en corrigeert eventuele afwijkingen. Daarnaast werk je aan een adequate arbeidsplanning, stuur je de werkzaamheden aan zodat deze tijdig en met goede kwaliteit worden uitgevoerd.
Functie eisen
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-studie met een HBO-werk- en/of denkniveau, bij voorkeur in een agrarische-, tuinbouw of vergelijkbare richting. Je hebt ervaring in - of affiniteit met – en kennis van de glastuinbouw. Je beschikt over teelt technisch inzicht, bent planmatig sterk en in staat goed te organiseren. Je hebt een sterke persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit die goed in team- verband kan werken. Dit combineer je met een praktische en flexibele instelling, en resultaatgerichtheid. Met je enthousiasme en inzet weet je je omgeving te inspireren.
Functie aanbod
De kwekerij biedt een interessante functie in een dynamische en hands on omgeving en een zeer interessant werkveld. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Er wordt veel inzet gevraagd maar ook flexibiliteit geboden. Kortom een boeiende omgeving, waar een interessante uitdaging wacht. De beloning is in lijn met de zwaarte van de functie en kent goede toekomst perspectieven.

Mocht je (nog) niet aan alle functie eisen voor de functie van Bedrijfsleider voldoen, maar ben je wel enthousiast en gemotiveerd om te werken binnen ons bedrijf dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar de functie van Assistent Bedrijfsleider. Deze functie betreft een opleidingsfunctie om je, door middel van het opdoen van ervaring onder begeleiding van de huidige bedrijfsleiding, verder te ontwikkelen tot de functie van Bedrijfsleider.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Beperkte ervaring
Startdatum
01-07-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.