U bevindt zich hier:

Bedrijfsleider (tomaten)

Vacaturenummer
4812
Plaatsnaam
Middenmeer
Functie
Bedrijfsleider
Functienaam
Bedrijfsleider (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met diverse locaties in Nederland zoeken wij voor de locatie in Middenmeer een Bedrijfsleider.

Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren van alle werkzaamheden op jouw teeltlocatie van 12 Ha. Werkplanningen opstellen en bewaken behoren tot je dagelijkse taak. Je geeft leiding aan je team van mensen. Je haalt het beste uit je mensen door ze op de juiste manier te begeleiden en te motiveren. Wekelijks evalueer je je registraties en ervaringen met je collega’s in het werkoverleg. Het naleven van ons beleid is belangrijk, omdat we voedsel produceren wat aan hoge eisen moet voldoen.
Functie eisen
Profielschets
Heb je een HBO (groene) opleiding afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Vind je de tuinbouw een mooie sector en lijkt dit bedrijf een leuk bedrijf om te werken? Dan is dit je kans.

Functievereisten
Je bent leergierig, daadkrachtig. Het werken met de computer is voor jou geen probleem. Je hebt ervaring of een talent voor leidinggeven. Communiceren is een competentie die je van nature in je hebt. Daarnaast kun je goed zelfstandig en nauwkeurig werken.
Functie aanbod
Het bedrijf biedt een zelfstandige functie in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Deze functie is gebaseerd op een werkweek van 40 uur.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
15-03-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.