U bevindt zich hier:

Coördinator Transport (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
5163
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Logistiek medewerker
Functienaam
Coördinator Transport (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een Phalaenopsis kwekerij in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een Coördinator Transport.

In deze veelzijdige functie ben je samen met je collega’s van de afdeling logistiek verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van ons transport. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal taken op de logistieke werkvloer. Je verzorgt samen met je collega de transportplanning van onze eigen vrachtwagens en je werkt nauw samen met onze transporteurs en exporteurs. Verder houd je toezicht op de balans van de logistieke dragers met onze afnemers.
Functie eisen
Voor deze functie zoeken we kandidaten op MBO+ niveau met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur glastuinbouw. Belangrijke eigenschappen voor de functie zijn: teamplayer, dynamisch, stressbestendig, proactief en oplossingsgericht. Verder beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal en heb je goede kennis van MS Office en Navision.
Functie aanbod
Het bedrijf is een groeiend familiebedrijf waar de klant centraal staat. De werksfeer is informeel en we werken hard! Daar staan passende arbeidsvoorwaarden tegenover. Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25,5 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en natuurlijk ook personeelskorting. Verder krijgen medewerkers de ruimte om zich verder te ontwikkelen, ook met opleidingen en trainingen. Daarnaast organiseren we geregeld activiteiten om na het harde werken met elkaar wat stoom af te blazen.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
17-09-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.