U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Vacatures
  • »
  • Enthousiaste kwekerij medewerker (potplanten)

Enthousiaste kwekerij medewerker (potplanten)

Vacaturenummer
4440
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Logistiek medewerker
Functienaam
Enthousiaste kwekerij medewerker (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Enthousiaste kwekerij medewerker.

In deze functie is geen dag hetzelfde. Vaak beginnen we de dag met het maken orders; van het opbouwen van een Deense kar tot het controleren van de order als deze gereed is. Andere voorkomende werkzaamheden zijn het oppotten of wijder zetten van de planten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle werkzaamheden op de kwekerij uitgevoerd worden.
Functie eisen
Wij zoeken iemand die goed in ons team past. Je beschikt over een (V)MBO werk- en denkniveau en werkt graag zelfstandig. Ook ben je flexibel en betrokken, en natuurlijk heb je enige affiniteit met de glastuinbouw en onze producten!
Functie aanbod
Wij bieden een leuke, afwisselende baan met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarnaast werk je in een klein team, met een prettige, informele werksfeer en ruimte voor eigen initiatief. Er zijn voldoende interne doorgroeimogelijkheden, die wij graag gezamenlijk realiseren!
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1 + 2
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
29-09-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.