U bevindt zich hier:

Hoofd Inkoop Techniek (opkweek)

Vacaturenummer
5281
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Hoofd onderhoud
Functienaam
Hoofd Inkoop Techniek (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in De Lier zijn wij op zoek naar een Hoofd Inkoop Techniek.

De functie Hoofd Inkoop / Techniek kan opgesplitst worden in twee vakgebieden: inkoop en techniek. Voor beide vakgebieden stel je het inkoopbeleid, de inkoopplannen en de lange- en korte termijninvesteringen op en ben je verantwoordelijk voor de realisatie ervan. Deze realisatie vul je op een enthousiaste, praktische manier in met een pro actieve instelling.

Als Hoofd Inkoop ben jij verantwoordelijk voor het coördineren, optimaliseren en uitvoeren van het gehele inkoopproces. Je zoekt en selecteert de meest geschikte leveranciers en onderhandelt over prijs, kwaliteit en levertijd. Je vraagt offertes op, je koopt de materialen, producten en diensten in en roept ze af, je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en bij afwijkingen onderneem je actie. Je bent continu op de hoogte van de ontwikkelingen op zowel product- als prijsniveau en je houdt de laatste trends in de gaten binnen jouw vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor het inkoopbudget en begroting.

Als Hoofd Techniek stel je zowel korte als lange termijninvesteringsplannen op en je werkt nieuwe investeringen en volgt het proces uit tot realisatie. Je sluit servicecontracten af met leveranciers en je bewaakt het onderhoud van het machinepark en de verschillende installaties. Je beheert en analyseert offertes en onderhoudsrapporten. Je bent tevens verantwoordelijk voor de orde en netheid van onze gebouwen en productielocaties en coördineert en bewaakt het benodigde onderhoud.

Naast externe leveranciers wordt het (preventieve) onderhoud uitgevoerd door onze afdeling Technische Dienst. Als Hoofd Techniek geef je leiding aan de afdeling Technische Dienst, bestaande uit 5 FTE. Jij stelt de juiste prioriteiten, verdeelt de werkzaamheden binnen het TD-team en weet hen op de juiste manier te coachen en motiveren. Je zorgt hierbij voor de juiste werkinstructies en procedures.

In beide vakgebieden werk je nauw samen met andere afdelingen, denk hierbij aan de productie-, teelt-, supply chain- en salesafdeling.
Functie eisen
Je bent in het bezit van een HBO-diploma, bv. een afgeronde technische HBO opleiding aangevuld met een geaccrediteerde inkoopopleiding, bijvoorbeeld NEVI. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving. Je hebt een duidelijke stem, een mening en stelt de juiste prioriteiten. Naast je commerciële instelling ben je een enthousiaste netwerker en hecht je waarde aan een goede leveranciersrelatie. Je hebt technisch inzicht, een praktische instelling en oplossingsgericht. Je bent nauwkeurig en cijfermatig goed onderlegd.
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid bij een toonaangevende speler in het Westland. Je komt terecht in een fijne werkomgeving met een groep enthousiaste collega’s in een no-nonsense cultuur. Je ontvang een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden. We stimuleren persoonlijke groei en bieden je een interessante carrière vol uitdaging voor de lange termijn.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
19-10-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.