U bevindt zich hier:

Hoofd Laboratorium

Vacaturenummer
5411
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Functies in veredeling en vermeerdering
Functienaam
Hoofd Laboratorium
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenstekken en uitgangsmateriaal in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Hoofd Laboratorium (fulltime).

In het laboratorium doen ze onderzoek dat gericht is op de veredelingsactiviteiten van onze verschillende werkmaatschappijen. Hiertoe behoren onder meer weefselkweek, fytopathogie en diagnostiek, fysiologie en moleculaire biologie.

Als Hoofd Laboratorium weet je wensen van veredelaars, onderzoekers en andere opdrachtgevers haarfijn te vertalen naar experimenten. Je hebt een grote mate van vrijheid om de relevante onderzoeken uit te voeren en te zoeken naar nieuwe technieken. Je stelt een heldere prioritering en planning van werkzaamheden in het laboratorium op. Je hebt een adviserende rol, maar voert ook zelf complexe en routinematige werkzaamheden uit. Dit doe je samen met een team van 3 medewerkers waar je op een professionele wijze leiding aan geeft. Daar waar je mogelijkheden ziet voor verbeteringen van het proces, neem je initiatief. Bovendien ben je in staat om verbinding te maken tussen de belangen van de verschillende werkmaatschappijen waarvoor je actief bent.
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen houdt je contact met universiteiten en houdt je vakliteratuur bij.
Functie eisen
  • een vakgerichte HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur gericht op plantenkunde
  • affiniteit met plantenveredeling en -teelt
  • meerdere jaren ervaring in een leidinggevende rol
  • je bent analytisch, creatief en nauwkeurig. Verder werk je planmatig, ben je innovatief en zelfstandig. Uiteraard ben je communicatief zeer vaardig en heb je oog voor ontwikkeling van je team.
Functie aanbod
Een boeiende functie bij een groeiend en dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt geboden en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn.
Je werkt met enthousiaste en betrokken collega's in een hecht team.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
24-12-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.