U bevindt zich hier:

ICT medewerker/ Applicatiebeheerder

Vacaturenummer
4560
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Overige functies
Functienaam
ICT medewerker/ Applicatiebeheerder
Functie inhoud
Voor een glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in de teelt van tomaten zowel binnen- als buitenland, in Maasdijk zijn wij op zoek naar een ICT medewerker/ Applicatiebeheerder.

Het beschikbaar hebben van de juiste bedrijfsinformatie is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Het bedrijf omarmt nieuwe technologieën waarbij ze gebruik maken van de Microsoft systemen zoals Office 365 en Dynamics NAV.

Ter uitbreiding van ons team in Maasdijk zoeken wij een ICT medewerker / applicatiebeheerder. In deze functie val je direct onder de manager ICT. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het beheer van de diverse bedrijfsapplicaties. Je ondersteund de gebruikers, begeleid implementatie en adoptietrajecten en bent betrokken bij de uitvoering van nieuwe releases.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
  • Gebruikersbeheer via Azure AD / Office 365;
  • Beheren en het toekennen van autorisaties binnen de bedrijfsapplicaties;
  • Zorg dragen voor inrichting en beheer van diverse bedrijfsapplicaties
  • Analyseren van vragen en storingen en deze oplossen.
  • Schrijven van handleidingen en verzorgen remote instructie aan gebruikers.
Functie eisen
Voor deze uitdagende functie zoeken wij een ambitieuze collega met een ICT opleiding op minimaal MBO-niveau. Je moet denken in oplossingen en een pro-actieve houding hebben. Ben jij daarnaast accuraat, gestructureerd en raak je niet snel in de stress dan ben jij de persoon welke wij zoeken.
Functie aanbod
Je komt te werken in een jong team van gedreven professionals. We geloven erin dat we door middel van samenwerking, zowel intern als extern, de beste resultaten kunnen bereiken. Het bedrijf is een vooruitstrevend bedrijf dat haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen.

Naast een passend salaris bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Uitstekend
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
17-11-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.