U bevindt zich hier:
  • Home
  • »
  • Vacatures
  • »
  • ICT Medewerker/ Applicatiebeheerder (tomaten)

ICT Medewerker/ Applicatiebeheerder (tomaten)

Vacaturenummer
4541
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Overige functies
Functienaam
ICT Medewerker/ Applicatiebeheerder (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met diverse locaties in Nederland zoeken wij voor de vestiging Maasdijk een ICT Medewerker/ Applicatiebeheerder.

Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandige collega om ons team te versterken. Deze functie richt zich met name op het beheren, inrichten en verder ontwikkelen van de bedrijfsapplicaties. Je zorgt ervoor dat iedereen zo optimaal en efficiënt mogelijk z’n werk kan doen automatisering en digitaliseren zijn een must voor ons bedrijf om met de juiste gegevens te kunnen werken.
Functie eisen
Je hebt een MBO+/HBO werk en denkniveau, ervaring in een functie op het gebied van ICT/applicatiebeheer. Je werkt gestructureerd en je hebt oog voor detail. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Je hebt een pro-actieve houding, hebt aan één woord genoeg en bent communicatief vaardig in woord en geschrift. Wij werken met Office 365, Dynamics NAV, Microsoft Windows servers dus het is een pre als je hier ervaring in hebt. Je bent in het bezit van rijbewijs B.
Functie aanbod
Een uitdagende functie waar je je verder kunt ontwikkelen. Naast een afwisselende baan, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
09-11-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.