U bevindt zich hier:

Internationaal teelt adviseur (regio Azië)

Vacaturenummer
4373
Plaatsnaam
Azie
Functie
Hoofd teelt
Functienaam
Internationaal teelt adviseur (regio Azië)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Twello zijn wij op zoek naar een Internationaal teelt adviseur (regio Azië).

Wat ga je doen?
Door de toename van onze internationale activiteiten zoeken we uitbreiding voor onze groeiende adviesafdeling voor de regio “Azië”. Je bent als Teeltadviseur verantwoordelijk voor training en het adviseren over teelt van onze producten, Cyclamen, Primula, Ranunculus en Campanula. Je bezoekt in samenspraak met onze relaties, voornamelijk jonge planten kwekers, hun kwekers voor advies en ondersteuning bij de teelt van onze producten.
Je zoekt voortdurend manieren om de resultaten van de telers te verbeteren door hen te ondersteunen bij het optimaliseren van de teeltmethoden. Je herkent de behoefte aan ondersteuning bij de telers en ontwikkelt nieuwe manieren om advies te geven. Samen met onze klanten ontwikkel je een plan om (teelt)processen voor de telers te verbeteren.
Naast advies aan kwekers geef je training aan medewerkers van onze klanten, de jonge plantenbedrijven. Het doel is kennis te delen zodat zij op hun beurt hun klanten kunnen adviseren over de teelt van onze producten. Door deze werknemers te trainen, kunnen de producenten zelf advies geven. Met het oog op dit advies en training, bezoek je onze klanten in China / Japan op regelmatige basis.
Om kennis te behouden en te verbeteren, evenals je ervaringen te delen, blijft je in nauw contact met collega's en de teeltspecialisten op de kwekerij in Twello.
Functie eisen
Wie ben jij?
Je bent opgeleid in tuinbouw met minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring in de tuinbouw en teelt of een vergelijkbare functie. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en goed begrip in schrijven, lezen en spreken van de Engelse taal. Je bent gewend aan en bereid om te reizen. Door je kennis en ervaring breng je onze klanten en hun kwekers naar een hoger kwaliteitsniveau in hun productie en teeltmethoden. Je brengt een commerciële houding mee, je werkt onafhankelijk en hebt een goed probleemoplossend vermogen. Je bent resultaatgericht en neemt initiatief. Je hebt ervaring met IT-systemen, internetgebruik en sociale media, omdat dit gebruikt wordt als hulpmiddel voor het contacteren en onderhouden van relevante belanghebbenden. De reistijd bedraagt ca. 50% van de tijd in geval van een fulltime baan.
Functie aanbod
Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanzelfsprekend zijn in ons bedrijf de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Ruime ervaring
Startdatum
30-08-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.