U bevindt zich hier:

Internationaal Tuinbouwkundige Consultant

Vacaturenummer
3703
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Hogere management functies
Functienaam
Internationaal Tuinbouwkundige Consultant
Functie inhoud
Voor een advies- en onderzoeksorganisatie voor ondernemers in alle plantaardige sectoren in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Internationaal Tuinbouwkundige Consultant. (“longdistance”-consultancy met ICT en meet- & regel equipment)

De organisatie is met ruim 200 consultants en onderzoekers de advies- en onderzoeksorganisatie voor ondernemers in alle plantaardige sectoren. Kennis ontwikkelen en implementeren voor alle plantaardige sectoren is de hoofdactiviteit van deze organisatie. Haar consultants bieden tuinders een deskundig en onafhankelijk advies en voeren onderzoek uit op één van haar onderzoek locaties of in de praktijk. Zij zijn internationaal sterk vertegenwoordigd en hebben klanten verspreid over de gehele wereld. Zo zijn ze actief in een groot aantal landen binnen Afrika, Azië, Amerika en Europa.
Om in deze landen de toegenomen vraag naar tuinbouwdeskundigheid te beantwoorden kiest het bedrijf ook voor longdistance consultancy. Hierbij worden internationale bezoeken afgewisseld met hoog frequente advisering op afstand op basis van klantinput verkregen door plant- en gewasmonitoringsystemen zoals camera’s, sensoren, digitale tools en andere hoogwaardige tuinbouw technologie.

Dit consultancy team bestaat uit ervaren groenteteelt- en sierteeltspecialisten om ook over lange afstanden op de juiste manier kennis over te brengen. De specialisten maken gebruik van de nieuwste onderzoeksresultaten, technische tools (sensoren en beelden) en hun wereldwijde ervaring op het gebied van cropmonitoring. Voor versterking van deze innovatieve adviesgroep zijn ze op zoek naar een Internationaal Tuinbouwkundige Consultant (“longdistance”-advies met ICT en meet- & regel equipment).

Wat ga je doen
Na een intensieve inwerkperiode geef je klanten op een deskundig advies op een zeer breed terrein. Je helpt mee met het opzetten en ontwikkelen van nieuwe technische tools om advisering op afstand te kunnen aanbieden en te optimaliseren. Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team van consultants en onderzoekers. Vanuit het kenniscentrum kun je continue je kennis blijven ontwikkelen en vertaal je ook onderzoeksresultaten naar direct toepasbare teelttechnische oplossingen. Je zal meewerken aan de opzet en uitvoering van (internationale) projecten.
Functie eisen
Bij deze organisatie zijn ze op zoek naar nieuw talent! Een (jong) gemotiveerd persoon die leergierig is, ondernemend en beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden.

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur gerelateerd aan tuinbouw. Werkervaring is een pre, maar geen vereiste. Zij zorgen ervoor dat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Na afzienbare tijd kan gevraagd worden om een aantal keren per jaar naar het buitenland reizen. Talenkennis Nederlands en Engels
Functie aanbod
De organisatie biedt je een flexibele functie met toekomstperspectief. Ze zullen je begeleiden in je verdere ontwikkeling tot consultant en bij het opzetten van je eigen netwerk. Kortom een uitdagende en veelzijdige functie met veel interne en externe relaties. Geen enkele dag zal hetzelfde zijn. Je bent werkzaam in een toonaangevend en internationaal gericht bedrijf. In geval van starters is het natuurlijk begrijpelijk dat je nog niet direct een groot (klanten)netwerk hebt. Ze begeleiden je intensief zodat jij een stevig en stabiel netwerk op kan bouwen. Kennis ontwikkeling vinden zij belangrijk. Je krijgt daarom alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in advieswerk maar ook in persoonlijk ontwikkeling. Je zal een goede inwerkperiode krijgen voordat je zelfstandig naar de klanten toe gaat. Je krijgt hierin ondersteuning van ervaren consultants die jou de kneepjes van het vak zullen leren.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
28-11-2016

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.