U bevindt zich hier:

International Sales Support Medewerker

Vacaturenummer
5009
Plaatsnaam
Twello
Functie
Commerciële functies
Functienaam
International Sales Support Medewerker
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Twello zijn wij op zoek naar een International Sales Support Medewerker.

Doel van de functie:
De International Sales Support Medewerker vertaalt de klantwensen in verkooporders en ondersteunt de Area Manager bij verkoop en in projecten.

Functie inhoud:
Als International Sales Support Medewerker heb je direct en veelvuldig contact met klanten wereldwijd. In deze functie ondersteun je de Area Managers die internationaal in de buitendienst werken voor de verkoop van onze producten. Je klantcontacten bestaan uit het aannemen en verwerken van orders, het begeleiden van het verkoopproces en zorgdragen voor de levering van de zaden en stekken bij de klant.

Je bent verantwoordelijk voor de communicatie betreffende de voortgang van het gehele proces en alle bijbehorende administratieve werkzaamheden. Je blijft verantwoordelijk voor de order tot deze verzendklaar is en je hebt hiervoor interne contacten met de afdelingen Bloemzaadverwerking en Facilities.

Het eerste jaar start je vanuit de ondersteunende commerciële rol om inzicht te krijgen in alle relevante processen. Als je succesvol bent worden taken uitgebreid naar het uitvoeren en begeleiden van commerciële projecten zoals ‘trials’, het ondersteunen bij de opzet van kwekersverenigingen of het uitvoeren van marktonderzoek.
Functie eisen
Je hebt een HBO opleiding in een relevante richting zoals commercie, bedrijfskunde of administratie. Je bent ambitieus en verkoopgericht. Natuurlijk beheers je diverse buitenlandse talen waaronder het Engels uitstekend want dat is de commerciële voertaal. Je bent nieuwsgierig, ondernemend en niet makkelijk van je stuk te brengen. Wat vinden we nog meer relevant om succesvol te zijn: Zelfbewustzijn, humor, luisteren, gevoel voor cijfers en een drijfveer om je persoonlijk te ontwikkelen.
Functie aanbod
Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
20-07-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.