U bevindt zich hier:

Junior Account Manager (phalaenopsis)

Vacaturenummer
4727
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Commerciële functies
Functienaam
Junior Account Manager (phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een Phalaenopsis kwekerij in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een Junior Account Manager.

Als Junior Account Manager houd je je op ambitieuze wijze bezig met het verkopen van ons gehele assortiment. Je haalt nieuwe klanten binnen en onderhoudt contacten met bestaande klanten. Tot onze klantenkring behoren naast gespecialiseerde plantenexporteurs ook de grote retailers in Europa. Je zult je aanvankelijk richten op de Nederlandse markt om je verkoopdoelstellingen te behalen. Je rapporteert aan de Directeur Sales & Strategy en maakt onderdeel uit van het verkoopteam dat bestaat uit 8 collega’s.
Functie eisen
Voor deze functie zoeken we een geboren verkoper met affiniteit met de glastuinbouw. Je bent communicatief sterk en weet onze klanten ervan te overtuigen dat ze met dit bedrijf voor de juiste leverancier kiezen. Enkele jaren ervaring is een pre, maar geen must!
Functie aanbod
Het bedrijf heeft stevige ambities en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen, waarbij de klant centraal staat. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer en directe communicatie. We zijn zowel binnen als buiten de organisatie sociaal betrokken. Medewerkers krijgen alle ruimte om zich verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Daar horen ook opleidingen en trainingen bij én passende arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
06-02-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.