U bevindt zich hier:

Junior Accountmanager

Vacaturenummer
5075
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Commerciële functies
Functienaam
Junior Accountmanager
Functie inhoud
Voor een producent van uitgangsmateriaal zijn wij op zoek naar een Junior Accountmanager.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het promoten en verkopen van de pot- en snijproducten bij bestaande en nieuwe klanten in Nederland, in combinatie met verkoop in enkele andere landen. Daartoe stel je verkoop- en accountplannen op en draag je zorg voor de uitvoering hiervan. Je houdt marktontwikkelingen scherp in de gaten, adviseert de klant over ras- en teelteigenschappen, begeleidt teeltproeven en stelt samen met de telers teeltstrategieën op om tot een optimaal eindresultaat te komen. Tijdens vakbeurzen representeer je Van Zanten Breeding en je levert een actieve bijdrage aan interne verkoopvergaderingen.

In deze fulltime functie wordt je opgeleid door ervaren collega’s en rapporteer je enerzijds aan de Commercieel Manager Potproducten en anderzijds aan het Hoofd Verkoop Snijproducten Nederland. De standplaats van de functie is Rijsenhout.
Functie eisen
Wie ben jij?
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent woonachtig in het westen van Nederland.
  • Je hebt affiniteit met de AgriBusiness en bij voorkeur enkele jaren werkervaring of je beschikt over goede startkwalificaties.
  • Je bent commercieel en communicatief vaardig en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal. Beheersing van een extra buitenlandse taal is een pré.
  • Verder ben je zelfstandig en ondernemend, beschik je over de juiste vaardigheden om partner te zijn voor de teler en keten en heb je analytisch werk- en denkvermogen.
Functie aanbod
Wat bieden wij je?
  • Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, collectieve zorgverzekering, bedrijfsfysiotherapie, etc.
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
01-08-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.