U bevindt zich hier:

Keurmeester potplanten

Vacaturenummer
4315
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Kwaliteitsfuncties
Functienaam
Keurmeester potplanten
Functie inhoud
Voor één van onze opdrachtgevers in De Lier zijn wij op zoek naar een Keurmeester potplanten.

Heb jij een passie voor planten? Ga je secuur te werk en heb je oog voor detail? Heb je ervaring als kwaliteitscontroleur, keurmeester, kwaliteitsmedewerker of een soortgelijke functie in de sierteeltsector? Wij hebben precies wat jij zoekt!

Als keurmeester potplanten zal je je dagelijks bezighouden met het controleren van de ingaande en uitgaande producten. Je moet dan denken aan verschillende planten en alle andere benodigde producten als potten, hoezen en steeketiketten. Het is van belang dat je secuur te werk gaat en let op details. Dit alles zodat de orderverwerking in goede banen geleid kan worden. Tevens is stiptheid een belangrijk punt aangezien de producten echt op tijd aangeleverd moeten worden bij de klanten.

Naast de controle van de producten en overige materialen op aantallen en kwaliteit zal je waar nodig bijspringen in het orderverwerkingsproces. Denk daarbij aan het mengen, verdelen en klaarzetten van orders. Flexibiliteit is dus belangrijk. Aangezien je als keurmeester potplanten regelmatig moet bukken en tillen, is het van belang dat je fysiek sterk bent.

De organisatie is bezig met een professionaliseringsslag. Eén van de onderdelen die zij graag op willen pakken, is het kwaliteitszorgsysteem. In deze functie zal je daarom ook verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, implementeren en bijhouden van het kwaliteitszorgsysteem. Er wordt daarom veel van jouw analytische en communicatieve vaardigheden gevraagd.

Jouw nieuwe werkgever is een handelsorganisatie in verschillende soorten potplanten. Voor de aangesloten kwekerijen verzorgt de organisatie de verkoop, verwerking en logistiek. Dit gericht op verschillende verkoopsegmenten zoals bloemisten, tuincentra, supermarkten en bouwmarkten. Om alles in goede banen te leiden, wordt er gewerkt met een team van 30 medewerkers (kantoor en werkvloer). De sfeer is informeel, er is sprake van korte lijnen en er wordt van alle medewerkers verwacht dat ze tegen een stootje kunnen.
Functie eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
  • Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de tuinbouw of export;
  • Je hebt kennis van diverse soorten planten, kwaliteitscontrole en kwaliteitszorgsystemen;
  • Je kunt goed om gaan met Microsoft Office en ordersystemen.
Functie aanbod
  • Een brede zelfstandige functie in een moderne lichte bedrijfshal;
  • Een zeer informele werksfeer waarbij het teamgevoel hoog in het vaandel staat;
  • Een fulltime baan met, bij goed functioneren, zicht op een vaste aanstelling;
  • Een marktconform salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
14-08-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.