U bevindt zich hier:

Leider Plant Processing (Plantbewerking)

Vacaturenummer
4539
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Teamleider
Functienaam
Leider Plant Processing (Plantbewerking)
Functie inhoud
Voor een specialist op het gebied van groentezaden, gewasbescherming en zaaizaden zijn wij voor de locatie De Lier op zoek naar een Leider Plant Processing (Plantbewerking) voor de afdeling Plant Processing.

In actie:
Als Leider Plant Processing ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden binnen de afdeling plantbewerkingen zodat alles tijdig en binnen de financiële en kwaliteitskaders worden verricht. Door de diversiteit van de werkzaamheden en de grote variatie aan medewerkers in verband met seizoenspieken, zijn wij op zoek naar een flexibele en daadkrachtige leider die in staat is te acteren in een zeer dynamische omgeving. De leider is met zijn team verantwoordelijk voor de juiste, tijdige en optimale bewerking van onze planten en daardoor een hele belangrijke schakel in de waarborging van kwaliteit van onze producten.

De uitdaging:
De afdelingsleider stuurt direct 14 vaste medewerkers aan en indirect via zijn procesbegeleider, grote groepen uitzendkrachten (45-60) aan en is in staat ook op afstand, door het gebruik van ploegendiensten de kwaliteit van ons eindproduct te waarborgen. Hij/zij is verantwoordelijk om onze processen optimaal te laten verlopen en maakt daarvoor zorgvuldige plannen. Bij eventuele afwijkingen is de leider in staat snel en adequaat te reageren en acteren om de uiteindelijke kwaliteit van onze producten veilig te stellen. Daarnaast is de Leider Plant processing continue zoekende naar verbeteringen en optimalisering van de planning en processen van de afdeling. Hij/zij is vaak in contact met andere afdelingen en afdelingsleiders om gezamenlijk te streven naar de optimale kwaliteit, kwantiteit, efficiency en maximale klanttevredenheid. Aandacht voor veiligheid en gezondheid is van groot belang en zorgen voor een goede werkomgeving. Operationele hygiëne en duidelijke protocollen zijn een voorwaarde ten behoeve van een goed eindproduct en moeten dan ook opgevolgd worden.
Functie eisen
Voor deze functie zoeken wij iemand met een afgeronde opleiding op HBO/MBO tuinbouw en kennis van het opkweken van jonge planten. Wij zijn zoekende naar een echte teamleider en people manager met sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels. Vanzelfsprekend ben je kwaliteits- en resultaatgericht en bezit je over sterke problemsolving skills. De Leider Plant Processing bezit overtuigingskracht en discussieert op basis van feiten en neemt verantwoordelijkheid voor zijn/haar werk. Verder zijn analytische vaardigheden en een continue streven naar optimalisering van de processen onontbeerlijk om te slagen in deze uitdagende functie. Ervaring met Excel is een must, ervaring van SAP een sterke pre.
Functie aanbod
Type: Tijdelijk met uitzicht naar vast
Department: Young Plant Production
Location: De Lier
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Beperkte ervaring
Startdatum
08-11-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.