U bevindt zich hier:

Locatie Manager (rozen)

Vacaturenummer
4948
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Bedrijfsleider
Functienaam
Locatie Manager (rozen)
Functie inhoud
Voor een rozenkwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Locatie Manager.

Als locatiemanager ben je eindverantwoordelijk voor de rozenteelt en stuur je minimaal 40 medewerkers aan. Naast dat je hands-on bent en bijspringt wanneer het nodig is, ben je in staat afstand te nemen wanneer het moet. Je maakt onderdeel uit van het overkoepelend Management Team en denkt en beslist mee over de strategische keuzes van het bedrijf. Je bent omzet verantwoordelijk en vindt duurzaamheid en kwaliteit net zo belangrijk als de ondernemers.
Functie eisen
Met een HBO werk- en denkniveau, een bedrijfskundige en teelttechnische achtergrond werkt affiniteit met de glastuinbouw in je voordeel. Heb je ervaring in een soortgelijke functie? Ben je positief ingesteld, ondernemend, innovatief en kun je op strategisch en operationeel niveau schakelen?
Functie aanbod
De kwekerij kenmerkt zich door een informele en plezierige werksfeer, waar ruimte is om je eigen functie vorm te geven. Met jouw sterke persoonlijkheid kun je goed omgaan met veranderingen en ben je oplossingsgericht. Van een toekomstgericht bedrijf mag je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
01-06-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.