U bevindt zich hier:

Locatiemanager (tomaten)

Vacaturenummer
4732
Plaatsnaam
Westdorpe
Functie
Bedrijfsleider
Functienaam
Locatiemanager (tomaten)
Functie inhoud
Voor een trostomatenkwekerij in Westdorpe zijn wij op zoek naar een Locatiemanager.

Als locatiemanager ben je de eerste verantwoordelijke voor het volledig reilen en zeilen van de locatie. We zoeken een peoplemanager die het maximale rendement weet te halen met de juiste aandacht voor onze medewerkers en durft in te grijpen als de zakelijke belangen in het geding komen. Samen met het hoofd arbeid en hoofd teelt vorm je het MT van locatie Westdorpe. Hiernaast heb je regelmatig overleg en je legt verantwoording af aan (leden van) de directie.

Daarnaast houdt jij je dagelijks bezig met:
  • Aansturen van het MT en het middenkader door coachend leidinggeven.
  • Verder optimaliseren van de organisatiestructuur (verdeling van taken en verantwoordelijkheden).
  • Vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar doelstellingen op rendement, arbeid en teelt.
  • Optimaliseren van de verschillende werkprocessen.
  • Zorgdragen voor een goede overlegstructuur.

Deze functie kan ook op interim-basis ingevuld worden, voor bijvoorbeeld een periode van 2 jaar.
Functie eisen
Het is belangrijk dat je een ondernemend, betrokken en resultaatgericht persoon bent, met bewezen ervaring in de tomatenteelt. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent het gewend om initiatieven te nemen ter verbetering. Jij bent enthousiast en niet terughoudend om de verantwoordelijkheid te nemen. Hiernaast vind je het leuk om medewerkers op te leiden en te coachen. Vanuit jouw expertise voer je de discussie en krijg je mensen mee. Je hebt gevoel voor teelt, legt verbanden en kan dit vertalen naar acties. Je bent immers ook de belangrijke schakel tussen de directie en de werkvloer. Als persoon ben je positief, praktisch ingesteld en accuraat. Wij zijn dol op harde werkers, dat hebben wijzelf jarenlang gedaan om ons kwaliteitsproduct op het hoogste niveau te krijgen.
Functie aanbod
Wij bieden een inspirerende werkomgeving, een plezierige bedrijfscultuur met ruime teeltexpertise en goede arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
06-02-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.