U bevindt zich hier:

Logistiek Coördinator (trostomaten)

Vacaturenummer
5429
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Hoofd logistiek
Functienaam
Logistiek Coördinator (trostomaten)
Functie inhoud
Voor een trostomatenkwekerij in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Logistiek Coördinator.

Dagelijks stuur je de logistiek medewerkers aan met als resultaat dat het logistieke proces in de verpakkingsruimte optimaal en efficiënt verloopt en het product conform de geldende kwaliteitseisen op het juiste moment gereed staat voor onze klanten.

Je werkzaamheden bestaan uit begeleiden en aan sturen van de logistiek medewerkers, zodat alle sorteerlijnen optimaal kunnen draaien. Je motiveert de medewerkers om het afwegen en verpakken van trostomaten op de juiste manier te doen en je hebt technisch inzicht om de machines te kunnen onderhouden en storingen op te kunnen lossen. Uiteraard zie je toe op een juiste voorraad en maak je een planning zodat dagelijks uit alle kassen de producten efficiënt verwerkt zijn.

We werken in teams, waarbij verantwoordelijkheden worden verdeeld. De functie is een afwisselende functie, waarbij je contact onderhoud met de Locatie Manager , keurmeester, Logistiek medewerkers, klanten en leveranciers.
Functie eisen
Ben jij een enthousiaste teamspeler met passie voor perfectie, heb je HBO denk- en werkniveau, technische inzicht, oog voor kwaliteit en ben je gericht op efficiëntie, dan zijn wij op zoek naar jou!
Functie aanbod
Het bedrijf biedt je een dynamische, zelfstandige en afwisselende functie. Je komt te werken in een gemotiveerd team, met een goed salaris en in een moderne werkomgeving.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
08-01-2019

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.