U bevindt zich hier:

Logistiek Manager (paprika)

Vacaturenummer
4434
Plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
Functie
Hoofd logistiek
Functienaam
Logistiek Manager (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een Logistiek Manager.

Als logistiek manager ben je verantwoordelijk voor alle logistieke processen binnen de verpakkingshal op onze locatie in Berkel en Rodenrijs. Dit bestaat uit voorraadbeheer, orderverwerking, opslag, transport tussen onze locaties, administratieve verwerking, planning en het optimaliseren van al deze processen. Verder draag je zorg voor het foutloos verwerken van de orders naar de klant/expeditie.
Functie eisen
Je bezit de volgende competenties: goede communicatieve vaardigheden, klantgericht denken, snel kunnen schakelen en plannen, zelfstandig, zorgvuldig en oplossingsgericht.

Benodigde kennis en vaardigheden: MBO/HBO werk- en denkniveau, leidinggevende ervaring, Computerhandig en bekend met moderne bedrijfsvoering, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Benodigde persoonlijkheidskenmerken: energieke hands-on mentaliteit, gezonde dosis ambitie, stress bestendig, vasthoudend, verantwoordelijkheidsgevoel en nauwkeurigheid.

Werkzaamheden buiten de reguliere kantooruren zijn onlosmakelijk verbonden met het uitoefenen van deze functie.
Functie aanbod
Wij bieden: een afwisselende, uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen initiatief waar wij veel waarde hechten aan je persoonlijke ontwikkeling. Behalve goede arbeidsvoorwaarden bieden wij jou de mogelijkheid jezelf te ontplooien in een modern bedrijf met een prettige werksfeer.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
17-11-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.