U bevindt zich hier:

Logistiek medewerker (tomaten)

Vacaturenummer
5427
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Logistiek medewerker
Functienaam
Logistiek medewerker (tomaten)
Functie inhoud
Voor een trostomatenkwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker.

Dagelijks ondersteun je de Logistiek teamleider met als resultaat dat het product conform de juiste kwaliteitseisen op het juiste moment gereed staat voor onze klanten en het logistieke proces in de verpakkingsruimte optimaal en efficiënt verloopt.

Je werkzaamheden bestaan uit begeleiden van de sorteermedewerkers, onderhouden van machines en oplossen van storingen, uitvoeren van de kwaliteitscontroles. Het afwegen en verpakken van trostomaten en uitvoeren van werkzaamheden in de kas.

We werken in teams, waarbij verantwoordelijkheden worden verdeeld. De functie is een afwisselende functie, waarbij je contact onderhoud met de Manager Arbeid, Locatie Manager, keurmeester, sorteermedewerkers, klanten en leveranciers.
Functie eisen
Ben jij een enthousiaste teamspeler met passie voor perfectie, heb je MBO denk- en werkniveau, technische inzicht, oog voor kwaliteit en ben je gericht op efficiëntie, dan zijn wij op zoek naar jou! Een heftruckcertificaat is een pre maar uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om deze te behalen.
Functie aanbod
Het bedrijf biedt je een dynamische, zelfstandige en afwisselende functie. Je komt te werken in een gemotiveerd team, met een goed salaris en in een moderne werkomgeving.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Ja
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
08-01-2019

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.