U bevindt zich hier:

Machine Operator (opkweek)

Vacaturenummer
5337
Plaatsnaam
s-Gravenzande
Functie
Operator
Functienaam
Machine Operator (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in de opkweek van jonge siergewassen en/of groenteplanten zoeken wij een Machine Operator.

Op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland wordt een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten geproduceerd. Kwaliteit van de producten staat daarbij centraal.

In 2018 is in ’s-Gravenzande verdere uitbreiding gerealiseerd met 3 hectare nieuwbouw. Inmiddels beschikken ze op deze locatie nu over bijna 9 hectare moderne (opkweek-) ruimte.

In de functie van Machine Operator wordt je opgeleid om te werken met alle machines op deze locatie. Dit zijn de selecteermachine, steenwollijn, grondpootlijn en zaailijn. Doel is dat jij uiteindelijk de machines zelfstandig kan bedienen. Ook zal je dan medewerkers werkzaam bij deze machines gaan instrueren en begeleiden.
Functie eisen
  • Een afgeronde opleiding, gevoel voor techniek, besef voor een kwalitatief goed product en een flexibele werkinstelling.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Praktisch, resultaatgericht en stressbestendig behoren eveneens bij de kwaliteiten van de kandidaat die we graag zien reageren.
Functie aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zoals o.a. studiefaciliteiten.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
09-11-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.