U bevindt zich hier:

Magazijnmedewerker

Vacaturenummer
4526
Plaatsnaam
Noord-Scharwoude
Functie
Logistiek medewerker
Functienaam
Magazijnmedewerker
Functie inhoud
Voor een internationaal opererend veredelings-, teelt- en handelsbedrijf in groentezaden in Noord-Scharwoude zijn wij op zoek naar een Magazijnmedewerker.

Als magazijnmedewerker bedien je machines, verpak je orders en maak je deze verzendklaar. Ook het bijhouden van de voorraden en laden en lossen van vrachtauto’s behoort tot je werkzaamheden.
Functie eisen
Onze nieuwe collega in het pakhuis heeft minimaal 2 jaar werkervaring als Magazijnmedewerker. Je werkt nauwkeurig, bent stressbestendig en kunt goed overweg met een heftruck. Een goede beheersing van de Nederlandse (en bij voorkeur ook Engelse) taal in woord en geschrift is daarbij noodzakelijk. Daarnaast beschik je over technisch inzicht, zodat je in staat bent kleine reparaties en aanpassingen aan de machine uit te voeren. Ervaring met het werken met groentezaden en het bezit van een heftruckcertificaat zijn een pre.
Functie aanbod
We bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden welke zijn afgestemd op jouw kennis en werkervaring, een uitdagende werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling binnen een sterk groeiend bedrijf en een team van enthousiaste collega’s.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Ja
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
04-12-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.