U bevindt zich hier:

Management Assistent (tomaten)

Vacaturenummer
4614
Plaatsnaam
Middenmeer
Functie
Administratief medewerker
Functienaam
Management Assistent (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met diverse locaties in Nederland zoeken wij voor de vestiging Middenmeer een Management Assistent Noord-Holland.

Als Management Assistent heb je een afwisselende en zelfstandige functie. Je ondersteunt de locatiemanager bij verschillende werkzaamheden, bereidt de diverse overlegvormen voor (oa. rapportages) en bent het aanspreekpunt voor deze locatie. Je bent verantwoordelijk voor de (lichte) administratieve organisatie binnen het bedrijf. Je zorgt ervoor dat nieuwe mensen ontvangen worden en de personeelsadministratie compleet is. Je regelt de inkoop van de benodigde producten. Je bent echt een ‘spin in het web’ en daarnaast een ‘duizendpoot’.
Functie eisen
Voor deze functie geldt dat onze voorkeur uitgaat naar een collega met een HBO werk- en/of denkniveau die zich thuis voelt in een jong team. Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Je kunt goed overweg met het Officepakket. Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn: communicatief vaardig, samenwerken, passie, leergierig, nauwkeurig, representatief, eigen mening, oplossingsgericht, organisatietalent, initiatief en leidinggevende capaciteiten.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een dynamische baan, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij een informele werksfeer, optimale werkomstandigheden, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
12-12-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.