U bevindt zich hier:

Manager Arbeid (tomaten)

Vacaturenummer
4602
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
HR functies
Functienaam
Manager Arbeid (tomaten)
Functie inhoud
Voor een modern kasgroenten bedrijf gespecialiseerd in het telen van trostomaten in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Arbeidsmanager.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opleiden en ontwikkelen van vaste medewerkers, uitzendkrachten en scholieren, het opstellen van de personeels- en werkplanning en het bijhouden van de urenadministratie. Met als resultaat een gedreven team, kwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden en een efficiënte uitvoering van het werk. We werken in teams, waarbij verantwoordelijkheden worden verdeeld. De functie is een afwisselende en zelfstandige functie, waarbij je contact onderhoud met de bedrijfsleider en hem van advies voorziet. Daarnaast biedt deze functie goede doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot het volgen van de benodigde opleidingen.
Functie eisen
Ben jij een enthousiaste teamspeler met passie voor perfectie, heb je HBO denk- en werkniveau, ervaring in de glastuinbouw, kennis van Word/Excel en ben je ondernemend
leergierig en communicatief vaardig, dan zijn wij op zoek naar jou!
Functie aanbod
De organisatie biedt je een dynamische, zelfstandige en afwisselende functie. Je komt te werken in een gemotiveerd team, met een goed salaris en in een moderne werkomgeving.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
07-12-2017

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.