U bevindt zich hier:

Manager Kwekerijen (tomaten)

Vacaturenummer
4542
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Bedrijfsleider
Functienaam
Manager Kwekerijen (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Manager Kwekerijen.

Als Manager Kwekerijen ben je eindverantwoordelijk voor het totale operationele en beleidsmatige productieproces van een hoogwaardig kwaliteitsproduct met als resultaat een smaakvolle, kwalitatief hoogstaande tomaat. Samen met een team van middenkader stuur je de hele arbeidsorganisatie aan bestaande uit 300 fte’s op ca. 25 ha. Met behulp van dit professionele team draag je zorg dat de teelt optimaal verloopt, dat processen goed op elkaar worden afgestemd, dat de kwaliteit van het product en de dienstverlening bewaakt wordt en draag je zorg voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Je durft hierin beslissingen te nemen en staat pal achter de gezamenlijk gestelde doelstellingen voor kwaliteit en smaak. In deze functie heb je zitting in het MT en vertegenwoordig je de productie. Je denkt binnen het MT mee over de totale bedrijfsvoering op strategisch niveau. Je hebt een toekomstvisie en vindt het prettig om te bouwen aan de verdere professionalisering van het bedrijf.
Functie eisen
  • Een afgeronde HBO opleiding (Has en/of Bedrijfskunde).
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een leidinggevende functie.
  • Ruime ervaring in teelt en moderne glastuinbouw.
  • Ervaring met moderne tomatenteelt.
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift.
  • Een van nature mensgerichte stijl van leidinggeven
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Functie aanbod
We bieden je een zelfstandige, uitdagende, fulltime functie waarbij je aan de slag gaat met een exclusief product dat internationaal geroemd wordt. Je zult samenwerken in een team van deskundige collega’s binnen een platte organisatiestructuur. Dat betekent dus dat er korte lijnen zijn en dat je veel verantwoordelijkheid op je neemt.

Onze werksfeer is informeel, betrokken en respectvol. Ook vinden we het belangrijk dat je in een prettige werkomgeving werkt. Je krijgt daarnaast volop de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Startdatum
10-11-2017

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.