U bevindt zich hier:

Manager Sierteelt / Verkoper (planten)

Vacaturenummer
5319
Plaatsnaam
Vierpolders
Functie
Hogere management functies
Functienaam
Manager Sierteelt / Verkoper (planten)
Functie inhoud
Voor een plantenkwekerij in Vierpolders zijn wij op zoek naar een Manager Sierteelt / Verkoper.

Deze vooruitstrevende plantenkwekerij heeft duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord onderneemt en kwaliteit van planten en organisatie hoog in het vaandel heeft staan. Deze plantenkweker draait sinds dit jaar volledig op aardwarmte draait! Op een oppervlakte van 5,3 hectare leveren zij het hele jaar rond groenteplanten aan professionele tuinbouwbedrijven in binnen- en buitenland. Tevens kweken zij potplanten en verzorgen ze de opkweek van diverse sierteeltgewassen.

Als Manager sierteelt ben je onderdeel van ons managementteam (MT). Je verzorgt het opstellen van ons sierteeltbeleid, in overleg met MT. Daarnaast krijg je de volledige eindverantwoordelijkheid voor onze sierteelt, van het zaaien tot en met het afleveren van de sierteelt, en stuur je hierbinnen de processen en diverse collega’s aan.

Daarnaast ben je (mede-)verantwoordelijk voor de verkoop en uitbreiding van onze sierteelt. Je onder-houd zelf contact met klanten en spreekt met hen de teeltplanning en bestellingen door. Je stuurt andere verkoper(s) sierteelt aan. Tenslotte heb je contacten met zaadbedrijven.
Functie eisen
Uiteraard gaat je hart uit naar de sierteelt! Je kunt prima functioneren op HBO niveau waarbij je goed ontwikkelde commerciële voelsprieten hebt. Je hebt de nodige kennis op managementniveau zodat je een beleid in de sierteelt uit kunt zetten. Je hebt kennis en ervaring opgedaan in de verkoop waardoor je een goed commercieel inzicht hebt en waarbij je het lef hebt om nieuwe klanten op een plezierige manier te benaderen. Je bent een uitmuntende luisteraar die in staat is om de behoeften van een klant helder te krijgen en je kunt de klantwensen omzetten naar duidelijke en heldere instructies binnen ons bedrijf. Je werkt nauwkeurig in een zelfstandige functie, maar je weet de samenwerking met je collega’s op te zoeken daar waar het nodig is. Je bent stressbestendig en je werkt op doordeweekse dagen, indien wenselijk beschikbaar op andere tijden c.q. dagen. Je hebt teeltkennis van de sierteelt en kennis van de tuinbouw. Bij voorkeur ben je woonachtig in onze regio of bereid om in deze regio te komen wonen.
Functie aanbod
Je valt met deze interessante combinatiefunctie binnen de CAO tuinbouw. Daarnaast gebruiken wij een bedrijfsgebonden arbeidsreglement.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
06-11-2018

Solliciteer

Om te solliciteren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden.