U bevindt zich hier:

Manager Teelt (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
4651
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
Manager Teelt (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een Phalaenopsis kwekerij in Maasdijk zijn wij op zoek naar een onze nieuwe Manager Teelt.

Zoek je een verantwoordelijke en uitdagende baan waarin je jouw opgebouwde teeltkennis ruim kunt toepassen? Dan hoef je wat ons betreft niet verder te zoeken. Wij kunnen jou, als teeltspecialist bij uitstek, goed gebruiken als onze nieuwe Manager Teelt. In die functie ben je verantwoordelijk voor de teelt van pot Phalaenopsis op onze beide locaties in Maasdijk en De Lier. Het betreft zeer wisselend werk

Vanzelfsprekend zorg jij dagelijks dat de teeltomstandigheden in onze kassen optimaal zijn. Het regelen en handhaven van het juiste teeltklimaat, het zorgen voor een vlekkeloze gewasbescherming, afstemming van de bewatering en het opstellen van teeltplanningen zijn enkele van de uiteenlopende, dagelijkse werkzaamheden. Naast de teeltwerkzaamheden werk je ook aan het optimaliseren en analyseren van het assortiment en het bewaken van de kwaliteit van de jonge planten die we geleverd krijgen. Daarom zit het onderhouden van contacten met onze leveranciers van jonge planten ook in je takenpakket.
Functie eisen
Naast goede communicatieve en sociale vaardigheden, vragen we een HBO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een HBO-opleiding in de agrarische sector. Daarnaast willen we minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als teeltmedewerker. Met kennis van de branche, de sierteelt en van orchideeën in het bijzonder, heb je zeker een streepje voor. Ook diverse computervaardigheden, zoals Excel, Word en Priva Klimaatcomputer, en een goede beheersing van de Nederlandse taal zijn in deze functie noodzakelijk. Je nieuwe standplaats wordt onze vestiging in Maasdijk.
Functie aanbod
Een uitdagende functie bij een organisatie met 4 belangrijke kernwaarden: Connect, Consistent, Create en Care.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Expert
Startdatum
04-01-2018

Reageren

Om te reageren op een vacature moet je eerst inloggen. Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kunt je je aanmelden. Om via het Mobiliteitscentrum bemiddeld te worden naar een nieuwe baan moet je werken of vanaf 2009 gewerkt hebben onder de CAO Glastuinbouw.